Henkinen Läheisyys

Runoilija kohtalon luoma sielu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sisua
 

Kaukana kaikki läheiseni asuvat.
Välissä satoja kilometrejä,
Junanraiteita, pikkuteitä.
Etäisyys.

Kysymys miksi olette kaukana?

Kukaan siihen ei vastata osaa.
En minä ainakaan.
Sen tiedän vain,
Tahdon takaisin,

Hyvin nopeaa takaisin.

Mutta ennen kuin tulen,

Tahdon teidän tietävän,
Että
Olette sydämessäni jo nyt,

Ihan lähellä.

Selite: 
Tää on kaikille sukulaisille, isälle, mummoille, papalle, tädeille, enoille, serkuille, perhetutuille ja ystäville.
Kategoria: 
 

Kommentit

kauniin koskettava runo, hieno

Tosi kaunis ja herkkä...tuli kyyneleet silmiin, kun luin tätä...jotenkin sopii omalle kohallekin just ny...Kiitos!

Ihanasti sanottu! Tosi kaunis<3
Tuo juna iski eniten.

kaunis<3.

hyvää syntymäpäivää :)

 

Käyttäjän kaikki runot