Katoavaa

Runoilija kohtalon luoma sielu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sisua
 

Jos voisin pitää tunteen tän,
Mikä rinnassani piipahtaa,
tulisin luoksesi takasin.
Mutta hetki hetkeltä se katoaa,

Eli niin katoat sinäkin.

Selite: 
noh.. menetys- sepä se aina vaan tuskana tuntuu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot