Ilman sinua

Runoilija kohtalon luoma sielu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sisua
 

Miten pärjään ilman sinua?

Sinua joka rakastit minua.

Sinua joka lupasit vaalia rakkauttamme kaiken kestämään.

Sinua joka puit rakkautesi päälleni, pärjätäkseni.

Sinua jota ilman olen suru ja ikävä.

Pärjätäkseni tarvitsin sinua.

Nyt olen ilman sinua,

Etkä ole vaalimassa rakkauttamme.

Ei ole sinua, enkä pärjää ilman sinua.

Olen ilman sinua.

Ilman sinua.

Selite: 
ei oikeen voi kuvata tätä tunnetta ja polttavaa ikävää. sanotaan vaikka näin että minun sydän on vieläkin sinun ja tunne oon muuttumaton. mun sinua ikävä on.
Kategoria: 
 

Kommentit

Synttärionnittelut!

aivan upea,
niin kaunis niin herkkä ja koskettava..
pidin =)

 

Käyttäjän kaikki runot