Sinua minä tarvin

Runoilija Vilia

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suurin matka minkä ihminen voi elämässään tehdä, on löytää itsensä.
 

En tarvi kultaa
enkä hopeaa
en timanteista piittaa,
vaan sinua minä tarvin
vierelle kuulijaksi,
joka sanoilla lohduttaa.

En tahdo sokerisia sanoja
en kiitoksilla täyty,
vaan tukea aitoa
empatiaa,
jota pyytämättäkin sais.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot