Minä olin tie

Runoilija Vilia

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suurin matka minkä ihminen voi elämässään tehdä, on löytää itsensä.
 

Minä olin tie,
jota kuljit,
polku,
jota tallasit
väylä,
jolla seilasit,
satama,
jolle viimein jäit.

Sinä olit matka,
unohtuneisiin tunteisiin,
askel
menetettyihin vuosiin,
majakka
eksyneille sanoille,
ankkuri
ikuiselle rakkaudelle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on jotakin hyvää, varovaista kokeilua. Uskonpa, että se tie, jonka olet ehkä löytämässä kantaa sinua silloinkin, kun et enää muista, missä olivat avaimesi.

 

Käyttäjän kaikki runot