Pidä kiinni

Runoilija Vilia

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suurin matka minkä ihminen voi elämässään tehdä, on löytää itsensä.
 

Pidä kiinni
tartu käteeni,
nosta pintaan
painunut pää.

Ethän anna
tunteisiini hukkua...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Älä huku. Kirjoitat kauniisti. Tunteet eivät hukuta, vaan niiden tulkinta ja niihin kiinni jääminen...

 

Käyttäjän kaikki runot