Odotan, että jotain sanoisit

Runoilija Vilia

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suurin matka minkä ihminen voi elämässään tehdä, on löytää itsensä.
 

Seison edessäsi
takki auki
jalat paljaina,
katson kohti
ja odotan,
että jotain sanoisit.

Kylmä puskee
takin alle,
etkä sinä välitä.

Sade kastelee
varpaani,
etkä edelleenkään välitä.

Tuuli pieksää
kyyneleiset kasvoni,
etkä vieläkään välitä.

Huudan.

Huudan niin lujaa,
että metsä kaikuu.
Etkä sinä kuule.

Luovutan.

Pudotan takin,
käännän selkäni
ja juoksen pois,
syvemmälle
metsän uumeniin.

Kompuroin jalkoihini,
kaadun sammalikkoon
ja jään siihen,
kaikua kuuntelemaan.

Tulet perässä,
laskeudut viereeni
ja kysyt hiljaa,
haluanko
takkini takaisin...

Selite: 
Miten saada juro suomalainen mies puhumaan?
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa tunnetta, hyvä runo :)

Vahvaa tunnetta, hyvä runo :)

Ällöttävä. Siellä metsässä ei kukaan ole tarjoamassa takkia, mutta mene vaan. Ehkä tyhmyys maistuu makeammalta kuin järki.

Runo on mielikuvia, ei todellisia tapahtumia... En minä sinne metsään takitta mennyt, eikä ollut tuulta, ei kylmää... Paitsi tuska: miksi et puhu ja jos puhut, sanot asian vierestä.

 

Käyttäjän kaikki runot