Ystävä alla mullan

Runoilija arjen aurinko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mie oon tällänen ikuinen haaveilija... pohdin, mietin ja kattelen ympärilleni.

Kyynään tulee tartuttua lähinnä silloin, kun elämä potkii päähän, tai (toinen ääripää) onni on myötä.

Koin tunteen, haaveilin, elin elämääni, kattelin miten toiset elää omaansa...

Sen mitä minulle siitä vierähti kieleen,voit itse lukea...

pitää tai olla pitämättä.
Jokaisella meistä kuitenkin on valta päättää se itse.

Runoni voivat olla jopa suoraan tästä elämästä, täysin sfääreistä vetästyjä tai jotain siltä väliltä. Ettei juuri kannata vetää mitään hätäisiä (suoria) johtopäätöksiä...

Ja joissakin olen tieten tahtoen käyttänyt aikas kärjistettyjä tunteita... saadakseni luotua mielestäni hyvän runon.

Haluan kiittää kaikkia sivuni lukijoita mielenkiinnosta ja palautteesta.

ISO KIITOS! =)
Ja kirjoittamisen iloa teille kaikille!
 

Maailmani kaatui,
sinun suloisen nassusi menetin;
Ystävistäni parhain makaa mullan alla.
Minuun sattuu, vaikka aikaa on kulunut.

Ei ole kukaan, tai mikään sinua korvannut.
Sinä olit vierelläni aina
- ei yhtään yksinäistä päivää siitä
hetkestä eteenpäin, kun sinut sain!

Olit niin pieni ja suloinen sä vain.
Syliini sinut suljin ja aivan ensi hetkestä rakastin.

Olit lohtuni, kun koulussa kiusattiin.
Olit ystäväni, kun ihmiskaveria ei tielleni luotu.
Olit kallein aarteeni, jonka tiesin
täältä kauan ennen minua lähtevän;
En kestänyt nähdä rakkaani kärsivän.

Hauskat muistot jää, kun kaipaus tää vain hellittää.
Vieläkin sinut kaikkialla nään ja
viereesi ajatuksen voimalla nukahdan.

Olit lämmin karvakeränen, pieni kissanpoikanen,
joka suuren lohdun toit yksinäisen elämään.
Nyt ilman sinua on minun opeteltava jatkamaan.
Yhdessä me kasvoimme, sinä lähdit:
Tästä alkaa minun aikuisuuteni!

Tulen sinut aina muistamaan;
Tarinasi jää minuun elämään.

A-ryhmän lemmikki totta tosiaan!

Jusua ilman mennyt ei olisi ollut elämää!

Selite: 
Hyvästi rakas kissani Jusu. :(
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen ja kaipausta täynnä oleva hieno runo.

Tuttu tunne, ja vaikka olikin surullinen, runo sai silti hymyilemään pienesti, sille miten hyviä ystäviä eläimet ihmiselle voivatkaan olla, täysin ilman sanoja. :)
Hienosti puit sen runomuotoon! :)

:( voimia menetyksellesi. <3 tämä on kaunis runo lemmikillesi.

 

Käyttäjän kaikki runot