suomalainen"perus"MIES

Runoilija arjen aurinko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mie oon tällänen ikuinen haaveilija... pohdin, mietin ja kattelen ympärilleni.

Kyynään tulee tartuttua lähinnä silloin, kun elämä potkii päähän, tai (toinen ääripää) onni on myötä.

Koin tunteen, haaveilin, elin elämääni, kattelin miten toiset elää omaansa...

Sen mitä minulle siitä vierähti kieleen,voit itse lukea...

pitää tai olla pitämättä.
Jokaisella meistä kuitenkin on valta päättää se itse.

Runoni voivat olla jopa suoraan tästä elämästä, täysin sfääreistä vetästyjä tai jotain siltä väliltä. Ettei juuri kannata vetää mitään hätäisiä (suoria) johtopäätöksiä...

Ja joissakin olen tieten tahtoen käyttänyt aikas kärjistettyjä tunteita... saadakseni luotua mielestäni hyvän runon.

Haluan kiittää kaikkia sivuni lukijoita mielenkiinnosta ja palautteesta.

ISO KIITOS! =)
Ja kirjoittamisen iloa teille kaikille!
 

Elää omaa elämää.

On tehty kestämään.

Ei näytä heikkouttaan ennen kuin olet ihan lähellä.



Katso tarkkaan

niin nähdä voit pintaa syvemmälle ja

aistia hetken hienouden.

Vaikka, hän vältteleekin alkuun,

antautuu hän kyllä ja on vain sinun.

Kahlittuna tunteeseen hän näyttää herkkyyden,

antaa rakkauden, on lempeä ja hellä.



Kun kestävän rakkauden tunteen häneen luo,

ei hän luovuta.

Hänkin tahtoo rakastaa ja kaipaa kauneintaan.

Ilman hellyyttä ei jaksaisi hänkään.



Katso hänen silmiään, hän ei sano

mutta sinua hän janoaa.

Silmät ja tuo kosketus;

Niistä näet miehen rakkauden.



Ole ja elä rauhassa sä nainen,

luota mieheesi, sillä

kaikki tulee aikanaan.

Tärkeimmän näet silmistään;

Sinua hän rakastaa!

Sanat vain ovat liian usein liian vaikeita. :)

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot