Äiti

Runoilija arjen aurinko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mie oon tällänen ikuinen haaveilija... pohdin, mietin ja kattelen ympärilleni.

Kyynään tulee tartuttua lähinnä silloin, kun elämä potkii päähän, tai (toinen ääripää) onni on myötä.

Koin tunteen, haaveilin, elin elämääni, kattelin miten toiset elää omaansa...

Sen mitä minulle siitä vierähti kieleen,voit itse lukea...

pitää tai olla pitämättä.
Jokaisella meistä kuitenkin on valta päättää se itse.

Runoni voivat olla jopa suoraan tästä elämästä, täysin sfääreistä vetästyjä tai jotain siltä väliltä. Ettei juuri kannata vetää mitään hätäisiä (suoria) johtopäätöksiä...

Ja joissakin olen tieten tahtoen käyttänyt aikas kärjistettyjä tunteita... saadakseni luotua mielestäni hyvän runon.

Haluan kiittää kaikkia sivuni lukijoita mielenkiinnosta ja palautteesta.

ISO KIITOS! =)
Ja kirjoittamisen iloa teille kaikille!
 

Äitini vanha ja sairas,
kaukana siellä.
Yksin olet sinäkin.
Elämäsi puoliväli on täyttynyt jo aikaa sitten.
Mene ja tiedä, mikä hetki on viimeinen.
Sydämeeni sattuu,

kun en voi jakaa päiviäsi.
Nähdä, tavata, kiitokseksi kaikesta halata.
Täällä kaukana, tuntemattomassa
toisten maailmassa
yritän elämästäni pakonomaisesti toimivaa rakentaa.
Jotta muut saisivat rauhan …
Itse en enää edes tiedä, mitä elämältäni haluan.

Opeta minut elämään, anna voimaa …
Opeta minut ymmärtämään, että
elettävä on kunkin oma elämänsä, vaikka
elämä olisi yksinäisyyttä ja kyyneliä – kuin juuri nyt.
Kunpa vain …
saisin olla joukossa rakkaiden!
Iloita, tanssia, nauraa …

olla oma hölmö itseni yhdessä samankaltaisten.
Opeta minua olemaan vahva,

että kestän sittenkin, kun sinua ei enää ole.
Ihmistä minulle niin rakasta, sitä kaikkein tärkeintä!

Selite: 
Kirjoitettu masentavana hetkenä, ei kannata ottaa niin vakavasti.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis =)

tästä voi rivien välistä löytää ne elämän tärkeimmät asiat: elämä kannattaa elää rakkaiden kanssa ja kannattaa olla oma itsensä, kannattaa myös huolehtia muista ja kumminkin lopulta kannattaa toteuttaa niitä omia unelmia ja haaveita, vaikka niiden vuoksi pitäisikin mennä kauemmas kuin uskaltaa. hieno runo!

Kaunis =)

tästä voi rivien välistä löytää ne elämän tärkeimmät asiat: elämä kannattaa elää rakkaiden kanssa ja kannattaa olla oma itsensä, kannattaa myös huolehtia muista ja kumminkin lopulta kannattaa toteuttaa niitä omia unelmia ja haaveita, vaikka niiden vuoksi pitäisikin mennä kauemmas kuin uskaltaa. hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot