Hys!

Runoilija Alexandra Leaving

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 7.5.2013
Viimeksi paikalla: 6.7.2020 18:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuu kulkee taivaankannella
näyttäen vain puolet kasvoistaan

ja minulla on salaisuuksia
(salaisuuksia!)

pieniä, pienempiä, hullunkurisia
suuria, kurittomia ja yksi;

vain yksi, ylitse kaiken muun.
(sinä?)
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastuttava.

Joskus on salaisuus, jonka takia on ihan kuutamolla. Salaisuudet ovat hyödyllisiä.

Niin...meillä on niitä, salaisuuksia. Tunnelma runossasi kepeä ja niin salaperäinen yhtäaikaa. Mieleeni jäävä.

Erittäin loistavaa runoutta! En tiedä, johtuuko nimimerkistäsi, mutta runossasi on Cohenmainen leikkimielisyys läsnä.

Sanat luovat runoon hyvän flow-tilan ja luo siten rytmiikkaa jota sisältö tukee. Kaksisäkeiset pätkät kerrallaan toimivat runossasi erittäin hyvin!

(onneksi kirjoitit tämän ja laitoit näkyviin meille)

Hieno runo! Kivasti toteutettu. :)

Runo on upea!

Hienosti muutamalla täysin arkisella sanalla luot mystisen rakkausrunon joka näyttää suuntaviivat joita pitkin lukija laskee mielikuvituksensa laukkaamaan ja luo loput tarinasta. Sit kai tää on pakko taas sanoo.. Nuo sulkeet häiritsee miuta (Huom! miun päässä oleva vika siis). Äskeisestä lauseesta huolimatta tykkäsin kyllä!

Salaisuuksia tosiaankin!
Pieniä ja yksi ylitse muiden. Pidin.

Aivan ihana!

Hieno!

Kaunis kuin kuiskaus illan hämärässä on runosi..kuu hiljaa kuuntelee sinua

Alati muuttuva salaisuus kuuhun kiinnittynyt. Leikkisä teksti, kujeillen.

 

Käyttäjän kaikki runot