Matkalla jonnekin

Runoilija Alexandra Leaving

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 7.5.2013
Viimeksi paikalla: 6.7.2020 18:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vain yksi katse;

putoan
kesken lennon

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lyhyestä virsi kaunis ja parin säkein monitulkintainen runo. Hyvin onnistunut.

:) ihanan lyhyt runo, suosikkeihin heti--->

Toimii, koska tämä tuo selkeästi mieleen Ikaroksen tarinan. Rakkaus on kuumaa, jopa polttavaa toisinaan.

Pidän tästä runosta. Siinä on paljon.

Kolme riviä ja kuitenkin niin paljon sanomaa, taitavaa! Pidän tästä!

Paljon vähin sanoin ja hienosti. Katse voi saada aikaan suuria.

Hieno mietelause, oivallus.

yritä siinä nyt sitten päästä takaisin ilmaan, ei onnistu ei. samaistuttava ja hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot