Nimetön

Runoilija Alexandra Leaving

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 7.5.2013
Viimeksi paikalla: 6.7.2020 18:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Uneksin enemmän
kuin minulle on terveellistä;

uneni ovat tuulenkynsiä, lintuja
ja putoava höyhen.

Päivisin tähyän taivaalle;

odotan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niimpä!
Seo tuo uottajan aeka pitkävetteistä ja sillo uneksimine ja huaveilu lyhentää uotosaekoo.
Eipä se luoja kiellä suurija huaveilemasta, mut tolokku se olla pittää siinnäi.

Huippu !

Niin minäkin uneksin, liikaa :) ja kaikkea. Runosi kuvastavat hienosti ihmisen syvimpiä tuntoja. Niitä kätkettyjä.

satumaista kerrontaa kauniilla runollasi :)

.. ja kuka tietää mikä unta, mikä totta - ei kukaan.. ihan runo, kevyt positiivinen henkäys!

Jännittävä tunnelma tässä, puhutteleva runo.

Enemmän tässä on laulajaa kuin pesäntekijää.

Huippu !

loistava on tämä. tuulenkynnet ja kaikki, jes.

 

Käyttäjän kaikki runot