Kuolleen puun nukkuja

Runoilija Attor_Ulel

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.10.2005
Viimeksi paikalla: 21.2.2017 11:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.11.1991

 

Matkan viimeisen teki viaton lapsonen.

Raskain askelin kohti kukkulaa korkeaa.

Vasten puuta nojautui.

Kyynelten antoi poika syleillä poskea punertavaa.

Sydän palasina.

Ranteet verillä.

Köyden olaltaan otti surkein mielin.

Kietoi kuolleen puun oksaan.
"Tässä on hyvä levätä"

Köyden vankan lenkin kaulaansa asetti.

Viimeinen kyynel.

Poika nukahti.

Ei kukaan kaivannut.

Viaton vieläkin siellä on roikkunut.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi Elämä...miten satuttava on runosi!

Tässä ei jää epäselväksi kipujen ja tuskan määrä, koko elämisen vaikeus. Tiedän yhden tämmöisen tarinan, ihan tosielämästä.

Niin raakaa, niin turhaa...jälleen yksi pieni elämä tuhoutuu.

Tuskakin on toivon kasvumaa.

 

Käyttäjän kaikki runot