Väritönnä

Runoilija Tiellä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Harmaana
harmaan taivaan alla
pitkin harmaita katuja
välistä harmaiden talojen

Harmaat sadepisarat kastelevat
minut
ja harmaan nurmikon
Enää ei ole
elämää pidempi matka
harmaaseen kauppaan
varmasti, harmaanvarmasti
tylsä reissu sekin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot