aarre

Runoilija Tiellä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

- Nyt ne saa tulla.
Mummo puhuu itsekseen
odottaa vieraita
Thaimaasta ja
naapurista
tarjoaa kahvia
vaikkei itse juo

varpaat palelevat
vaikka on kesä

oma olemassaoloni
on riippuvainen
kylmistä varpaista

joskus kylmä herättää katonrajasta

Naapurissa soi
sinulle mä aarteeni antaisin...
Mikä on oma aarteeni?

otan peittoa varpailleni

Olen laiska, outo ja turhauttava
En maksa laskuja ajallaan
enkä osaa käyttää nettiä puhelimella
puhun paljon ja mielellään ohi aiheen
en pidä tavaroista
saati niiden siivoamisesta
jaksan istua ulkona kyllästymiseen saakka
kyllästyn kaikkeen
missä on aarteeni?

Nyt ne tulivat
kaikilla on piirakkaa

jos ajatus on puhetta hitaampaa
niin nuo ajattelevat todella kovaa, päällekkäin ja hitaasti

Koputtaisipa joku ikkunaan
ja kutsuisi mukaansa
laittaisin sukat jalkaani ja menisin
etsimään aarrettani

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot