Eksynyt

Runoilija Tiellä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kiertotähden lyhytnäköisyys
johtaa kohti eksynyttä tulevaa
joutilaana valuen
kohti jotain
missä sitä
ei kaivata

Joutilaana oleminen
suo mahdollisuuden
toimia.

Jos olen läsnä
siinä kaikessa
jota en ole
löydän ehkä perille

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot