Älä

Runoilija quardian angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2005
Viimeksi paikalla: 2.11.2022 7:09

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~I just can't help believing~
 

Älä seiso haudallani ikuisesti itkemässä,
sillä en ole siellä, en ole kuollut.

Olen tuulessa jonka tunnet aamulla kasvoillasi,
aamukasteessa lehdellä.

Kirkkaimpana tähtenä, jonka taivaalla iltaisin näet.

Älä siis seiso haudallani ikuisesti itkemässä,
sillä en ole siellä, en ole kuollut.

cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Yksinkertaisesti kaunis runo.
Haikea mutta toivoa antava.

Yksinkertaisesti todella kaunis runo! Antaa toivoa.

toi kyyneleet silmiin...

Kaunis, pidin kuvailuistasi, erityisesti kohdasta jossa puhuttiin tähdistä.
Kuitenkin mielestäni tunnelma kärsi hieman siitä, että olit aloittanut jokaisen sanan isolla kirjaimella.
Muuten pidin tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot