Virtaus

Runoilija quardian angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2005
Viimeksi paikalla: 2.11.2022 7:09

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~I just can't help believing~
 

Elämä on kuin virtaava joki, joka kuljettaa meitä eteenpäin.
Joskus meidän on luovuttava hyvistä liian pian.

Ei ole tarkoitettu, että unohtaisimme ne, vaan ymmärtäisimme ;
Joki kuljettaa myös heitä, jotka samaan aikaan kärsivät.

Siksi elämän on mentävä eteenpäin.

cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin,näinhän se just taitaa olla..Elämän on mentävä eteenpäin.Hienosti olet saanut asian kuvattua!

 

Käyttäjän kaikki runot