Ilman sanaa, Ilman kynän piirtoakaan

Runoilija quardian angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2005
Viimeksi paikalla: 2.11.2022 7:09

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~I just can't help believing~
 

En rakasta sinua ainoastaan sen tähden, mikä sinä olet
vaan sen vuoksi, mikä itse olen, kun olen kanssasi.

En rakasta sinua ainoastaan siksi mitä olet tehnyt itsestäsi,
vaan mitä kaiken aikaa teet minusta.

Minä rakastan sinua, koska olet tehnyt minulle enemmän hyvää kuin mikään vakaumus olisi kyennyt tekemään
enemmän kuin mikään kohtalo olisi pystynyt minua onnellistuttamaan.

Sinä olet tehnyt sen ilman kosketusta, ilman yhtään sanaa, ilman ainuttakaan kynän piirtoa.

Sinä olet tehnyt sen olemalla itsesi. Ehkäpä se pohjimmiltaan on juuri sitä, mitä tarkoittaa
"olla ystävä"

Selite: 
rakastan sinua.
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot