Arkiaamu

Runoilija quardian angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2005
Viimeksi paikalla: 2.11.2022 7:09

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~I just can't help believing~
 
Mitä jos olisin alasti kaupan kassajonossa.
Laittaisin ostokset hihnalle aivan kuten muutkin, enkä vilkuilisi ympärilleni.
Kuulisin vain puheen kohinan, ja kauhistelut.


Kaunko saisin siinä olla marraskuisena aamuna
ennen kuin joku veisi minut väkisin pois tai toivottaisi hyvää huomenta?
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus pohdin samaa. Sitten kun omaksun tämän teon hyväksyvän aatteen niin toteutan sen. Hyvää ihmettelyä.

"ennen kuin joku veisi minut väkisin pois tai toivottaisi hyvää huomenta."

Tämä oli hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot