Siivetönnä en voi

Runoilija hamartia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2005
Viimeksi paikalla: 22.9.2021 13:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.6.1989


"Hyödytöntä pohdiskelua, siinä hän oli hyvä." (Karel Glastra van Loon: Lisan hengitys)



Tämä koti ei ole minua varten
mutta muualla voisin olla
vieläkin vieraampi
 

Tuulee, tuulee, tuulee.
Yritän upota tähän luotoon,
olen kampela,
olen kädetön,
kala kovalla kalliolla,
osa harmaata kiveä
ja niin matalaksi painun,
ettei ohi viuhuva aika
kiskaisisi mukaansa.

Merituuli on sarja säälimättömiä kuiskauksia
tulevasta, tyrskyistä horisontissa.
Se käskee:
tule, tule, tule.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti luonnonläheinen.

Vinhasti sitä aika-ajoin vilistellään.

 

Käyttäjän kaikki runot