Merituulia

Runoilija hamartia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2005
Viimeksi paikalla: 22.9.2021 13:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.6.1989


"Hyödytöntä pohdiskelua, siinä hän oli hyvä." (Karel Glastra van Loon: Lisan hengitys)



Tämä koti ei ole minua varten
mutta muualla voisin olla
vieläkin vieraampi
 

sanovat, että jos vain seisoo paikallaan tarpeeksi kauan
jalkaholvit kasvavat kiinni maaperään
ja varpaat versovat juuriksi

minä tahdon
tehdä tästä kaupungista kodin,
satamassa suljen silmäni

sillä lautat odottavat, ne ovat
mahlaa ja merisuolaa
ja keuhkot täynnä niiden tuoksua
jalkapohjani irtoaisivat asvaltista

minun on varottava
hengittämästä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot