Ensimmäisenä päivänä

Runoilija hamartia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2005
Viimeksi paikalla: 22.9.2021 13:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.6.1989


"Hyödytöntä pohdiskelua, siinä hän oli hyvä." (Karel Glastra van Loon: Lisan hengitys)



Tämä koti ei ole minua varten
mutta muualla voisin olla
vieläkin vieraampi
 
Minä olen lainetta, vaahtopäitä, tyrskyä ja liplatusta
tai vaiti, liikkumaton, seesteinen tai surusta mykkä
Tyynellä ja tuulella
minä olen se sama meri
jonka syvyydessä tieto siitä
että sinä olet ranta
aina vastassa
kotiin palatessa
 
Ole sinä vene, niin minä olen laituri
sinulla on lepopäiväsi satamassa
ja seikkailusi selällä
Luottamus on irti päästämistä
ja rakkaus tahto tarttua käteen, aina uudelleen
 
Sinä olet tunturipuro ja minä sinun metsälampesi
yhtä ainetta eri muodossa
samaa sielua kahdessa kehossa
 
Tänään minä lasken käteni kädellesi
Tämä matka on irti päästämistä
ja tahtoa tarttua
aina uudelleen
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot