Jään

Runoilija hamartia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2005
Viimeksi paikalla: 22.9.2021 13:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.6.1989


"Hyödytöntä pohdiskelua, siinä hän oli hyvä." (Karel Glastra van Loon: Lisan hengitys)



Tämä koti ei ole minua varten
mutta muualla voisin olla
vieläkin vieraampi
 

Olen laulanut suruani pääskysille
kuiskinut kipuani
kirkunut kaipuutani lokeille
Minä olen huutanut apua

Kuulkaa, kiurut, peipot
ja rastaat, lapintiirat!
Minä olen kuin
lasipulloon
koottu
laiva

Ne vastaavat virteeni
mutta niiden laulu on suruton,
niiden lento kevyt kuin ennenkin

ja ne suuntaavat etelään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo keväästä. :)

Kaunis runo.

vähän surullinen ja kuvaa kaipausta hyvin.

Vau, aivan upea ja vahva teksti!

Todella kaunis on haikeakin runosi!

 

Käyttäjän kaikki runot