Lemmenlampi

Runoilija Fossiili

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

This is how you remind me of what I really am
 

Muistatko ne puut,
entä ne suuret metsät?
Muistatko ne kukat,
ja linnunpesät?

Yhdessä käveltiin metsäpolulla,
mentiin kohti lampea.
Käsikädessä kuljettiin, suudeltiin.

Muistatko sen tunnelman?
Tunteen hennon.

Lemmenlampi,
paikka rakastuneiden,
paikka aitojen tunteiden.

Muistatko ne kosketukset?
Poskien punotuksen?
Aidon rakkauden.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot