Joulutoive

Runoilija Fossiili

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

This is how you remind me of what I really am
 

Tuhosit Joulun,
Kauniin,
Niin rauhaisan.
Ensimmäinen
Joulu,
Niin ankea.

Pienen,
Lapsensilmin,
Katselen.
Kun humalassa,
Huudat,
Raivoat.

Halusin Joulun,
Mieluisan.
Perinteikkään,
Oltaisiin sovussa.

Oi, Pukki,
Toivoisin vain,
Että saisin,
Joulun rauhaisan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aii.. ihana.. Niin haikea ja sulonen.
Paras haave on kyllä rauha...

 

Käyttäjän kaikki runot