Musta Joulu

Runoilija Fossiili

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

This is how you remind me of what I really am
 

Musta on Joulu tämä,
Lunta maassa valkeaa.
Roihuava takkatuli,
Musta on Joulu tämä.

En tiedä,
Tulenko koskaan tietämään,
Mitä kylmän kuoresi alla,
Mietit ja salaat.

Musta on Joulu tämä,
Yksin tahdot olla vain.
Haudot jotain asiaa,
Niin painavaa.

Musta on Joulu tämä,
Elämääsi älä heitä,
Minä pyydän.
Älä toteuta mietteitäsi,
Älä jätä meitä,
Perhettäsi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuulostaa tutulta. Ystäväni ratkoi tänään ranteensa. Elämän kanssa kamppailee. En tiedä mitä runostasi sanoisi... synkää tää oli...

 

Käyttäjän kaikki runot