Yön kaunotar

Runoilija Fossiili

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

This is how you remind me of what I really am
 

Syntisen tummat hiukset,
Viettelevän vihertävät silmät,
Vaalea,
koskematon iho,
Hento tuoksu parfyymin,
Punertavat pehmeät huulesi,
Kiehtovat liikkeet kehosi.
Pitkät sääresi.

En voi olla katsomatta,
En voi kääntää katsettani,
Janoan enemmän sinua.

Hypnotisoit minut täysin,
Vie minut tummaan yöhön,
Tuoksu parfyymin,
Tyrmää täysin,
Seuraan sinua silmillä,
Janoan sinua,
Suuta kuivaa,
Olen sulaa laavaa.

Lanteitasi keinutat,
Minut viettelet,
Tyrmäät ja viet,
Katoan yksinäisten valojen yöhön.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot