Kulkija

Runoilija Shakur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I want to see you right away, because I love you, Even though I want to run away because I'm scared of being hurt..
 

Mieli musta kulkijalla
Katsellen pilviin
Varjoihin tummiin

Minne käypi matkamme tää
Läpi varjon
Tumman kuin yön

Toivoa ei jäljellä enää
Katsellen mustiin
Uniin tummiin

Elämä ei iloa löydä
Laaksosta valon
Auringon paisteen

Mieltäsi sä lapsi kohota
Muista sanat
Äitisi rakkaan

Ystäviäsi sä silloin muista
Kun on aika
Mustista mustin

Jatka elämääsi lapsi pieni
Muistellen varjoja
Niin tummia
Mutta myös
Laaksoa Auringon

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot