Kadut

Runoilija Shakur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I want to see you right away, because I love you, Even though I want to run away because I'm scared of being hurt..
 

Hiljaisina kadut seisovat,
hiljaa toisiansa reunustavat,
hiljaa taivasta tuijottaen.

Tunteettomasti sade kastelee,
hiljaiset kadut,
vedellään hukuttaa.

Hiljaa kuolleet lehdet vierivät,
iäisyyden syleilyyn,
kaduilla pyörivät.

Silti lehdet katoaa,
ei niitä muista kukaan,
ei muista lehtiä kuolleita.

Vaan kadut eivät unohda,
niiden läheisiä ystäviä,
lentiä kuolleita.

Minäkään en teitä unohda,
vaikka pois vierisitte,
yli hiljaisten katujen,
kohti iäisyyden syleilyä..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana sai niskakarvat pystyyn...mitenkäs niinku muuten menee?

 

Käyttäjän kaikki runot