Tietämätön

Runoilija Shakur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I want to see you right away, because I love you, Even though I want to run away because I'm scared of being hurt..
 

Hyppii hyppii,
huutaa huutaa.

Pakoon juoksi,
mutta minne loikki?

Hassutus,
höpsötys,
arvoitus..

Tietämättömänä tiedän,
en lainkaan mitään,
sinusta, kenestä tahtoisin tietää.

Suutain en auki saa,
ujous se taas valtaansa saa,
suu pienenee, ja sulkeutuu.

Tietämätön,
sitähän me olemme,
ennenkuin asiasta selvän otamme.

Tietämätön,
elämässä ja kuolemassa,
kunnes suumme avaamme.

Selite: 
Ystille
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot