Korvia myöten täynnä Sodankylää.

Runoilija Just-a-dream

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nämä minun tekstit on enemmänkin ajatuksia elämästä. Riippuu ihan mielialasta, että minkälainen teksti tullee. Olen jo n. vuoden kirjoitellut aina, kun on ollut aikaa jo olen raapustusvihkoni löytäny :) Kiitos mielipiteistä ja arvosteluista ja älkää välittäkö kirjotusvirheistä ^^
 

"Seuraavaksi kerron teille Sodankylästä.
Siitä pienestä paikasta Keski-Lapista."
Matkaoppaan homma on nyt tää.
Huomenna on taas ruotsia, ei kestä kohta enää pää.

Koulu joutuu vararikkoon,
kun matkailu 11' lähtee Sodankylää pakoon.
Toinen koulu ehkä taas syksyllä eessä.
Sodankylässä ei vain järki pysy päässä.

Asuntoako täältä oot hakemassa?
Käänny vaan takas ja mee sinne mistä olit tulossa.
Hei jos joukosta poikkeat tai muuten vaan sekoat.
Oot outo lintu ja muita pelotat.

Mikä tätä kylää vaivaa?
Stressikö teitä painaa?
Unohtakaa koko homma.
Tää paikka on jo niin paska.

Selite: 
Niinno runo puhukoon puolestani... Matkailuala ei ehkä ollutkaan se mun juttu.... ainakaan sodiksessa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot