Kysymyksiä

Runoilija Just-a-dream

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nämä minun tekstit on enemmänkin ajatuksia elämästä. Riippuu ihan mielialasta, että minkälainen teksti tullee. Olen jo n. vuoden kirjoitellut aina, kun on ollut aikaa jo olen raapustusvihkoni löytäny :) Kiitos mielipiteistä ja arvosteluista ja älkää välittäkö kirjotusvirheistä ^^
 

Onko sulle maine ystävyyttä tärkiämpi?
Onko sulle miehet ystävyyttä ihanampi?
Näitä asioita itseltäni kyselen,
kun tietä kuunvalossa kävelen.

Onko sittenkään järkevää ystävystä kenenkään kanssa?
Onko tää ihmisten tekemä ansa?
Saanko koskaan elämälle tarkotusta?
Pitäskö rakkaudesta ja ystävyydestä jäädä jäljelle vain tuska?

Suoko Jumala mulle rakkautta?
Vai jääkö mulle elämä yksinäinen ja musta?
Elämäni tietä kuljen
Välillä tältä kaikelta sydämeni suljen.

Tuntuu, että jokainen joka elämääni tulee,
ne sieltä pois lähtee.
Harva jää ja vielä harvempi yrittää.
Pitäisikö elämäni kertomusta lieventää?

Ehken elämääni tähän päätä.
En sille mitään voi, että joidenkin sydän on umpijäätä.
Itseeni voin paljon vaikuttaa.
Toista ihmistä välittää ja rakastaa.

Selite: 
Joskus elämä on liian vaikiaa
Kategoria: 
 

Kommentit

Nyt jumalauta! Uudempia runoja kehiin myös! Näähän on loistavia!

 

Käyttäjän kaikki runot