Rakas

Runoilija Just-a-dream

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nämä minun tekstit on enemmänkin ajatuksia elämästä. Riippuu ihan mielialasta, että minkälainen teksti tullee. Olen jo n. vuoden kirjoitellut aina, kun on ollut aikaa jo olen raapustusvihkoni löytäny :) Kiitos mielipiteistä ja arvosteluista ja älkää välittäkö kirjotusvirheistä ^^
 

Kaunis hymysi, suloiset silmäsi saavat sydämeni sykkimään.
Kätesi kädessäni lämmittää mieltäni.
Ollaan yhdessä ikuisesti,
en karkaa koskaan viereltäsi.

Yhdessä kävellään auringonlaskuun
toisiamme rakastetaan maailmanloppuun.
Pidän sinusta kiinni ainiaan.

Sylissäsi on hyvä olla.
Nyt ei tarvikkaan karata maan alle.
Suudelmasi saa minut lentämään taivaaseen.
En voi enää rakastua vastaavanlaiseen.

Olet nyt elämässäni tässä.
Pidä minua sylissäsi lämpimässä.
Olet se oikea
oot täydellinen, etkä pyöreä taikka soikea.

Sinä olet minun,
et kenenkään muun misun.
Kauan susta haaveeilin.
Nyt saan sut mun halauksiin.

Selite: 
Aikas huono runo... ei oikein kuvaa tarpeeksi hyvin minun tunteita:) Rakastuin ja löysin vihdoin sen oikean:) Oon aika tyytyväinen itseeni, että löysin rakkaani ihan omana itsenäni:)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot