"isätön"

Runoilija Just-a-dream

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nämä minun tekstit on enemmänkin ajatuksia elämästä. Riippuu ihan mielialasta, että minkälainen teksti tullee. Olen jo n. vuoden kirjoitellut aina, kun on ollut aikaa jo olen raapustusvihkoni löytäny :) Kiitos mielipiteistä ja arvosteluista ja älkää välittäkö kirjotusvirheistä ^^
 

Pienestä asti isähahmoa ilman kasvanu.
nytkö sitä tarvis nii kaikki on kavonnu.
Oma isä baaritiskillä huoraks haukku
Vaihtoehtona on jättää tää kylä ja pakata laukku.
Aina ilman miehiä elämässä pärjänny.
Ei isoveljeäkään, joka ois pahat pojat hakannu.
Isälle tärkiämpi viina, ko oma lapsi.
Oon ihan yksin, mutta miksi?
Omaa lastani en isättömäksi kyllä jätä.
Mitä jos sillekki iskis hätä?
Pärjäiskö se ninku mie?
Yrittäis taistella ettei mikään elämänhalua vie?
Oppisko se miehiin enää luottamaan
jos miehet päätyy pettymyksiä tuottamaan?
Mies joka minut siitti,
taitaa olla juoppo tai joku friikki.
"Sen minkä taakseen jättää sen eestään löytää"
Niinku äiti tapaa aina muistuttaa.
Ehkä oma isäki sen vielä tajuaa.
Ettei voi tehä niinku itte haluaa.

Selite: 
Runohan kertoo vähän fiiliksistä sovittelu yrityksistä huolimatta tapeltuani oman isäni kans, joka ei tullu valmistujaisiini eikä oo puhunu niiden jälkeen ja jonka viina on pilannu.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei sitä voi ymmärtää miksi joku valitsee kaveriksi pullon. Ehkä sitä ei tarvikaan. Mutta nostanpa hattua asenteelle mikä runossa tulee esiin!

 

Käyttäjän kaikki runot