Toinen mahollisuus

Runoilija Just-a-dream

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nämä minun tekstit on enemmänkin ajatuksia elämästä. Riippuu ihan mielialasta, että minkälainen teksti tullee. Olen jo n. vuoden kirjoitellut aina, kun on ollut aikaa jo olen raapustusvihkoni löytäny :) Kiitos mielipiteistä ja arvosteluista ja älkää välittäkö kirjotusvirheistä ^^
 

Lapsena me tutustuttiin.
Leikittiin, et me tunnettiin.
Oltiin yhessä ja sit erottiin.
Vähän aikaa kuljettiin eri suuntiin.

Tämän vuojen puolella tutustuttiin uudestaan.
Sanoit, että ehkä tästä vielä jotain saadaan.
Ihastuin sinuun jälleen kerran.
Oisko tää sittekki se viiminen herra?

Viestien kautta hempeilit,
sitä se oli sie feikkasit.
Pari iltaa vietettiin yhdessä.
Nyt en enää tiedä, että ootko missä?

Siitäki kulunu jo muutama viikko.
Sydämestäni lähteny jo se kiihko.
Enää en sinua anele jäämään.
Enää ei sekoa tää pää.

Uskalsin toisen mahollisuuden antaa.
Nyt piirtelen yksikseni sydämiä santaan.
Oisit voinu edes ilmottaa.
Nyt tää rakkaus vain satuttaa.

Selite: 
Minä se vain en opi...
Kategoria: 
 

Kommentit

Uskomattoman hyvä. Tykkäsin :) Hyvää synttäriä!

Tämä kyllä erottuu mukavasti muista lukemistani. En osaa päättää onko tämä mielestäni katkera, iloinen, vaiko kenties ehkä jopa vitullisen vihainen.

 

Käyttäjän kaikki runot