Minä haluan tietää

Runoilija Joutsenkatse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikä ei tapa, vahvistaa.
 

Minä haluan tietää
minä haluan
minä haluan

Minä haluan hypätä sumuisten virtojen selkään
ja tietää
ja tietää

mitä rakkaus on.

Minä haluan uskoa
minä haluan
minä haluan

Minä haluan nousta unelmieni reppuselkään
ja katsoa
ja katsoa

mitä rakkaus on.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän paljon!
Kiitos tästä!

Pidän paljon!
Kiitos tästä!

 

Käyttäjän kaikki runot