Aamu

Runoilija Joutsenkatse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikä ei tapa, vahvistaa.
 

Aamu
poskellasi vielä unta
katselen, kuuntelen

tiedän

ettei maailmassa
mikään ole niin kaunista
kuin nyt

kun sinä nukut

ja se kun minä
herään, mutten herätä
kosketan, mutten koske
tunnen, mutten tiedä

Kuka nämä tarinat etukäteen kertoo?

Jo huomenna
voi tulla auringonlasku
mutta kun minä
niin rakastan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot