Elämän alussa

Runoilija Joutsenkatse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikä ei tapa, vahvistaa.
 

Minulla on kädet
niihin puristan maailman

Minulla on jalat
niillä maata tunnustelen

Minulla on silmät
niillä tähtiin katselen

Minulla on iho
sillä aistin kosketuksen

Minulla on sykkivä sydän
johon kätken unelmia

Tässä minä olen
anna minulle rakkautta.

Selite: 
Pienokaiselle :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot