Kristallisydän

Runoilija Joutsenkatse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikä ei tapa, vahvistaa.
 

Minä olen rakastumassa sinuun
ja kun rakastun
sydämeni on ujo, uskaltamaton

sillä joidenkin ihmisten sydän
on hieno ja hento
kuin kalleinta kristallia
sellaista
jonka mielellään kietoisi pehmeään samettiin
laittaisi varkaalta piiloon.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot