Tahtoisitko?

Runoilija Joutsenkatse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikä ei tapa, vahvistaa.
 

Jos kulkisimme
riippusillalla käsikkäin
lupaisitko sinä
pidellä, jos horjahtaisin?

Jos nukkuisimme
erämaassa sylikkäin
haluaisitko sinä
lämmittää, jos värisisin?

Jos haavoittuisin
elämässä
pystyisitkö sinä
ymmärtämään kipuani?

Voi lupaisitko sinä
duurissa ja mollissa

lupaisitko, tahtoisitko

tämän ohikiitävän hetken,
joka elämänpituinen on,
kulkea kanssani?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot