Totta

Runoilija Joutsenkatse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikä ei tapa, vahvistaa.
 

Tässä seison
katselen sinua
sinulla on syvimmät silmät

Onko olemassa
mitään kauniimpaa
kuin tämä hetki

Aurinko on melkein mennyt
tuuli tyyntynyt
kevätilta kietoutunut meihin

Herkeämättä, havahtumatta...

Juuri nyt
tiedän

tämä on totta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot