Nimetön

Runoilija 6469f637dee4db5144b0772510afea29

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2005
Viimeksi paikalla: 28.11.2018 9:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos oot eksynyt lukemaan runojani niin byhyy, vilkaise niitä vanhempiakin, vaikka yhtä paskoja ne on kyllä nekin...
 

jossain äärettömien

tuhatviissataaulottuvuuksisten smaragdinvihreiden kristallisumujen

radioaaltoja itkevien sähisevien sumuplaneettojen

ja saatanaa kuumempien valohelvettien keskellä

nainen on tyytymätön uuteen kahvinkeittimeensä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

no jopas, ei varmaan ollu Moccamaster

 

Käyttäjän kaikki runot