Onnellinen petetty

Runoilija dreamergirl77

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.9.2005
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 0:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tavallinen pöytälaatikon täyttäjä..=)
 

Et kasvotusten sitä uskaltanut kertoa,
RAUKKA

- yksi tekstiviesti, monta sanaa,
rehellisyytesi ei pistele yhtään.

Viisi vuotta, kaikki se oli yhden viestin arvoista,
KIITOS!

..pakkaan ja lähden, onnellisena petettynä,
palaakaan minusta en jätä luoksesi,
onni on matkani määränpää
tälläkertaa ilman sinua,
HYMYILEN :)

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tiukasti tikattu.

Vahvoja sanoja.

Hymyily tekee terää!

 

Käyttäjän kaikki runot