hapsuhiuksi

Runoilija dreamergirl77

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.9.2005
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 0:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tavallinen pöytälaatikon täyttäjä..=)
 

Tunteiden taisto sisälläni,
teeskentelen etten huomaisi
sinua..

Ihailen, kuuntelen, tunnustelen..

Salaa sinulta,
etten paljastaisi
kihelmöivää tunnetta, joka
kehoni läpi virtaa kun olet siinä,
niin lähellä.

minä tiedän, mutta sinä et..
palan ja uneksin
tunnetaivaassa.

hapsuhiuksellein <3

Selite: 
..et sinä koskaan saa tietää mitä todella tunnen ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Aijai, suloisen herkullisesti kuvaat ihastumisen tunnetta - tykkään.:)

 

Käyttäjän kaikki runot