Hyvästi

Runoilija dreamergirl77

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.9.2005
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 0:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tavallinen pöytälaatikon täyttäjä..=)
 

En voinut uskoa silmiäin,
sinut todellakin siinä näin..
seuraa itselles hakemassa,
pientä ja hentoa.. jotain kaunista.

Taidan poistua vähin äänin,
kertomatta sulle miksi lähdin..
antaen aihetta miettimiselle,
toivon et tekosi onkin vain erhe.
Aikaa sitten kerroit sä mulle, kun eräs
oli tehnyt pahaa sulle. Nyt kokea sen
saman mä saan, ansainnutko sen lie..
sitä epäilen mä vaan.

Sä otit meidän sydämet, poikani kans,
hetken leikit, muurskaten unelman, haluaisin
saada kaiken sen takas, mut enää
en ole sinulle rakas..
Ateeks sulle mä antaa voi en, tekosi
julma aiheutti sen.

Toivon että onnen sieltä saat, tiellä
jolle lähdit kulkemaan. Kun minä
sulle riittänyt en, vaikka luulin sun
olevan onnellinen..

Rakastan sua ja siksi teen näin,
käännän purjeeni uusia tuulia päin.
unohda en mitä meillä oli, mun
mieleni murskana kuljen sun ohi.
Kun katseeni viimeinen osuu silmiisi sun,
kyyneleitä ei estää voi mieleni mun.
sieluni huutaa, haluaisin takas.. mutta
parempi on sulkea ovi rakas.

Rakkaudesta sanotaan että kaiken se kestää,
nyt hyvästi sanon sitä ei voi estää.
palasia sydämen keräten, päätän
elomme yhteisen. Rakastin sua ja sen vannon,
sua muista en pahalla, vaikka
tunne nyt on kamala.
Annoit meille kodin hetkeksi jota
toivoin elämämme retkeksi.

Poikani on todella sinua vailla,
kysymyksiä satelee, vastauksia vailla.
en osaa vastata miksi näin kävi,
kertoa haluaisin.. kai hänkin sen näki.
Kaipaus on suunnaton, sillä lapsen
rakkaus on ehdoton.
Kaikkea hyvää mä toivon vain sulle,
sydämen tunteille, rakas sinulle..
kyyneleitä peitä en enää, pettymys on
tunne jonka kanssa joudun elää.

Tunteet tuhannet mieleeni palaa, muistoissa
kauniissa sinuakin halaa. Aikaisemmin sanoin,
ansaitset parasta, ettei kukaan koskaan..
sun tunteitasi varasta. Sydämessäs toivon sun tietävän sen, olet
rakas meille molemmille, uskothan sen.
nyt liikaa sattuu sieluuni mun, kaiken tän jälkeen sulkeudun.

Selite: 
Pettynyt, itkenyt, epäonnistunut.. rikkinäinen! Mitä ihmettä se vaatii että toinenkin on suhteessa onnellinen?!?!
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea ja kaunis runo!

elämänmakuinen, rehellinen, osittain toimiva mm. "poikani on... ...rakkaus on ehdoton." säkeistö. Petolliset sydämet ovat syvältä.

Haikea ja kaunis runo!

elämänmakuinen, rehellinen, osittain toimiva mm. "poikani on... ...rakkaus on ehdoton." säkeistö. Petolliset sydämet ovat syvältä.

 

Käyttäjän kaikki runot