Näin kulutan aikaa...

Runoilija dreamergirl77

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.9.2005
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 0:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tavallinen pöytälaatikon täyttäjä..=)
 

"aikaisemmin tapahtunutta"

Aamulla herään kun ovi
paukahtaa kii töihin
lähtiessäsi..

Nousen, keitän kahvin,
luen lehden, laitan lapsen
koulutielle, käyn kaupalla,
pesen pyykkiä..

mietiskelen itsekseni, joko
tänään olisi hyvä päivä?

..keitän päiväkahvin, lapsi
tulee koulusta, laitan välipalan,
autan läksyissä, valmistan ruoan,
kellohan on pian puoli neljä..

Autosi kaartaa pihaan.
tulet sisälle..

ja sitten se alkaa

Hiljaisuus..

jo kolmatta päivää
kuuluu vain kellon
raksutus..

klo 22.00, peitto
päälle ja nukkuen aamuun,
kunnes sama toistuu..

(pikkuhiljaa alan vihaamaan ajankulua)

Selite: 
Hiljaista on.. ei jaksa kysellä mitä "olen tehnyt" tai "johtuuko tää minusta".. kerrassaan taas niin kypsä kaikkeen et ei taida jaksaa kovinkaan kauaa..
Kategoria: 
 

Kommentit

Aikaa ei voi pysäyttää, historiaa ei voi kirjoittaa uudestaan, mutta tulevaisuutta voi suunnitella ja sille tehdä ohjelman. Vielä tulee se hetki, että hallitset aikaa ja historia ja elämä on juuri Sinun näköistäsi :-)

Kiitos tästä runostasi, rehellinen ja herkkä...

 

Käyttäjän kaikki runot