when angels tell me run and monsters call it love

Runoilija Nemesia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 24.12.2021 23:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

''olet aina lauluni
ikuinen melodia
ja kunhan muistat hengittää
mä en anna sun kaatua''
 
kaunis ystäväni
kaikkea sinä olet joutunut näkemään 
rinnallani kulkiessa 

jos olisin herännyt unestani aikaisemmin
olisitko nyt siinä

ai niin olethan sinä ollut 
vuosikaudet koko ajan

ja nyt kun on jo myöhäistä totean 
etten enää tekisi samoja virheitä
on niin helppo huudella perään
kun toinen menee jo
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä, kannattaisi uskaltaa elää silloin kun se on aiheellista.
Hieno runoteos. 
 

Käyttäjän kaikki runot