as we lay in silent bliss i know you remember me

Runoilija Nemesia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 24.12.2021 23:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

''olet aina lauluni
ikuinen melodia
ja kunhan muistat hengittää
mä en anna sun kaatua''
 

ekö näe kun minä huudan
sinua takaisin
tähän tyhjiöön

ääneni ei kuulu sinulle asti
etkä sinä anna armoa

kaikki mitä sanot on turhaa
en katso enää taakseni

kaiken piti muuttua
mutta ei koskaan kuitenkaan
vaikka niin luvattiin

vaikka meidät haudataan
ei rakkaus kuole milloinkaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin todettu lopussa, rakkaus ei todellakaan kuole koskaan <3
 

Käyttäjän kaikki runot